Vastuullisuus ja arvot

Yrityksemme vastuullisuus on sitä, että teemme tietoisia valintoja ja tekoja kestävän kehityksen edistämiseksi. Pyrimme kaikessa toiminnassamme kunnioittamaan luontoa, eläimiä ja ihmisiä. Olemme mukana taistelussa ilmastonmuutosta ja luontokatoa vastaan.

Teemme yhteistyötä vain niiden tahojen kanssa, jotka jakavat arvomme. Emme missään tilanteissa hyväksy vihapuhetta, uhkailua, pilkkaa, kiusaamista tai syrjintää rodun, uskonnon, etnisyyden, kansallisuuden, seksuaalisuuden, sukupuolen tai mieltymysten, iän, vamman ja niin edelleen perusteella.

Pyrimme pitämään hiilijalanjälkemme mahdollisimman pienenä, joten suurin osa työskentelystä tapahtuu etänä. Lähdemme paikan päälle vain, kun se on ehdottoman pakollista. Pidämme näin myös maaseutua elinvoimaisena tekemällä työtä keskellä luontoa kaupunkitoimiston sijaan, vaikka asiakkaamme ovat ympäri Suomea ja Eurooppaa.

Käytämme kumppaneinamme aina mahdollisuuksien mukaan ensimmäisenä suomalaisia palvelujentuottajia, mutta mikäli tämä ei ole mahdollista, niin suosimme eurooppalaista. Pyrimme ostamaan tarvitsemamme tuotteet ja palvelut pienyrittäjiltä ja hankimme esim. käyttämämme tehokannettavat käytettyinä. Kompensoimme hiilijalanjälkeämme istuttamalla puita ja kasvattamalla luonnonniittyjä. Käytämme toimistossamme mahdollisimman vähän paperitulosteita ja kuitteja. Hoidamme laskutuksen sähköisesti. Käytämme vain suomalaisten tunnettujen ja vastuullisten webhostingpalveluiden palvelimia.

Emme tuota esim. kiinalaisten tuotteiden dropshipping -sivuja tai verkkokauppoja, joissa myydään arvojamme vastaan olevia tuotteita kuten turkiksia tai muovikrääsää.

Lahjoitamme kuukausittain WWF:n luonnonsuojelutyöhön.

Teemme myös erilaisia luontotempauksia, kuten vieraslajien kitkentää ja linnunpönttöjen rakentamista.

Yrityksemme on pienyritys ja tekomme voidaan nähdä myös pieninä, mutta myös pienet teot vaikuttavat.

Jokaisen pitää kantaa vastuunsa.

Kesän 2022 luonnonkukkapellon kasvatusta.

Alla keväällä 2023 rakennetut linnunpöntöt valmiina paikoilleen laitettavaksi.

error: Sisältö on tekijänoikeussuojattua!
Scroll to Top