Nettipaketit

Etkö tiedä, mikä on domain tai webhotelli? Ei hätää! Haluatko, että sivujesi tekninen puoli hoidetaan edullisesti kuukausihinnalla? Me toteutamme toiveidesi mukaiset nettisivut niin, että sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Meiltä saat kaiken, mitä nettisivujen ylläpitoon tarvitaan, kiinteällä kuukausihinnalla. Voit valita aloittelijan yksinkertaisen nettipaketin ja toiminnan kasvaessa voimme laajentaa sivustoasi tarpeen mukaan joustavasti. Pidämme myös huolen, että sivut täyttävät lain vaatimukset ottaen huomioon GDPR tietosuojalain ja asetukset evästeistä ja niiden ilmoittamisesta.

Verkkosivun perustamisen jälkeen se vaatii edelleen teknistä ylläpitoa, jotta sivusto pysyy toimivana ja turvallisena. Teknisen ylläpidon ja muutosten hinta on monesti 80-120 e/h + ALV, joten ylläpidon hinta voi nousta yllättävän korkealle. Kuukausimaksullisella paketilla yllätyksiä ei tule, vaan tiedät aina, mitä ylläpito kustantaa.

Nettisivupaketeilla saat helposti kodin verkkosivuillesi ilman sen kummempaa pään vaivaa. Me hoidamme kaiken muun, tuotat vain haluamasi sisällön! Tutustu paketteihimme: Aloituspaketti, Peruspaketti ja Propaketti.

Ole yhteydessä, niin kerromme lisää. Räätälöimme tarvittaessa teille sopivan paketin, mikäli valmiit paketit eivät vastaa tarpeitanne. Pakettiin voidaan liittää myös yhteisö, blogi, verkkokauppa tai verkkokurssialusta.

error: Sisältö on tekijänoikeussuojattua!
Scroll to Top