Sanna Julkunen

Sanna Julkunen

Mitä työ tahotta, kyl mie hoijan!

Olen Savonlinnalainen datanomi ja tuotan monipuolisia mediatekniikan palveluita. Pidän osaamiseni ajan tasalla jatkuvalla kouluttautumisella. Tällä hetkellä opiskelen LAB korkeakoulussa Mediatekniikan IT insinööriksi.

Toimeksiannot toteutan savo-karjalaisella innolla ja reippaudella. Palvelen aina ihmislähtöisellä asenteella asiakasta kuunnellen. Varsinkin pienyrittäjät ja heidän kanssaan yhteistyössä toimiminen ovat lähellä sydäntäni.

Vapaa-aikaani vietän luonnossa koirien kanssa ulkoillen. Myös käsityöt ja lukeminen ovat rakkaita harrastuksia.

Ole yhteydessä, niin kartoitetaan tarpeenne tarjousta varten.

”Sannan kanssa työskentely on ollut äärimmäisen helppoa ja johdonmukaista ensimmäisestä viestistä ja palaveristamme lähtien. Sannalla on kyky nähdä kokonaisuus vaivattomasti, selittää tekniset asiat helposti ja ymmärrettävästi. Mittava projektini on pysynyt sekä aikataulullisesti, että budjetillisesti raameissa. Kaikki hankinnat Sanna on pohjustanut äärimmäisen hyvin ja perustellisesti. Voin enemmän kuin lämpimästi suositella Sannan kanssa projektin aloittamista!”

– Heidi Sivunen –
naistenkirjasto.fi

”Sanna osasi toteuttaa sivumme visiomme mukaisiksi sekä kuunteli ja toteutti kaikki tarpeemme tehokkaasti, palveluhenkisesti ja ammattitaidolla.”

– Hanna Huumonen –
intersektionaalinenpedagogiikka.fi

”Suosittelen Sannaa! Hän rakensi verkkokurssipohjat toiveideni mukaisesti, opasti käytössä niin, että tällainen tonttukin ymmärsi ja auttoi muutenkin sivujen parantamisessa. Jos tuli ongelma, Sanna tarttui heti asiaan ja antoi myös ohjeet, miten itse voin vastaavan ongelman hoitaa jatkossa. Kaikki hoitui sujuvasti ja helposti.

– Saara Uljas –
lystitassun.net
error: Sisältö on tekijänoikeussuojattua!
Scroll to Top